Johan riitti eli kotia kohti!

20.02.2012 - 14:57 / spiritworld.


Kovin paljoa ei noita lähtövalmisteluja ollut. Lähinnä aikataulujen suunnittelu oli tärkeää. Asuntolan lisäksi piti ilmoittaa oman osaston sihteerille milloin oli lähdössä eli tässä tapauksessa Mobile computingin Nicolelle.

Mainitsinkin joskus aiemmin, että KV-toimistosta saa pyytämällä lainaksi keittiötarvikkeita. Jarin huomautus liittynee siihen, että toin Suomesta mukanani käytännössä kaiken tarvittavan esim. kattiloita, astioita ja vedenkeittimen; jopa astianpesuainepullon ja tiskiharjan. Miksi? Koska matkalaukussa oli tilaa ja eipähän tarvinnut käydä ensimmäisenä käydä ostamassa kuin ruokaa. Itsehän eivät olleet ottaneet oikein mitään tuollaisia, mutta se onkin eri tarina 🙂

Taas osasin mitoittaa matkalaukkuni hyvin: Air Berlinin rajoitus on 20kg ja itselläni vaaka näytti 19.8kg. Timolla olikin ylipainoa jotain 21.7kg kun taas Jarilla vain 16kg. Koska oltiin ostettu yhteinen matkalippu (ja kannattaakin jos on muita kavereita menossa samaan suuntaan!) niin pystyi kompensoimaan nuo matkalaukkujen painot.

Kun Timo on  metallimiehiä, kuten itsekin niin päätettiin lähteä Tuska 2012 Suvilahteen kesällä. Olisi tarjolla laaja kattaus bändejä, joita haluan nähdä. Behemoth, Animals As Leader ja Swallow the Sun noin muutamia mainitakseni.

Lämpötilaero oli saapuessa jäätävä: -16C, kun Hagenbergissä ei ollut edes pysyvää lunta ja pakkanen pysyi -10C rajoissa. Ja viikonlopuna oli eräinä aamuina jopa -34C. Ja kuten isäni sanoi noutaessaan minut Pieksämäen asemalta ”Sullahan on syysvaatteet.” Farkkutakki ja sen sellaista. Onneksi ulkona ei tarvinnut odotella kuin 10 minuuttia enimmillään.

Seuraavaksi muutto lappeen Rantaan ja paluu yliopisto-opiskelun pariin. Over and out.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus