Tietoja tekijästä

1.09.2011 - 14:30 / spiritworld.


Jumi

Olen 22-v lappeen Rantalainen tietotekniikan opiskelija LUT:ssa. Harrastin joskus piirtämistä ja maalaamista. En nykyisin piirtele paljon muutoin kuin jos on erityinen tarve. Joku pyytää tekemään tatuointimallia tai öljyvärimuotokuvaa tai jotain.   Silti minulla olisi halu tulla paremmaksi ja se ei onnistu kuin harjoittelemalla, harjoittelemalla ja HARJOITTELEMALLA. Harjoittelu on taito, jota en ole vieläkään oppinut. Pitkäjänteisyys puuttuu vielä.

Lähden vaihtoon Itävaltaan ja minun pitäisi tehdä siitä matkaraportti tai blogi;  päätin pitää blogia, mutta  vähän erikoisemmalla tavalla eli piirtämällä sarjakuvia. Loistava tilaisuus rakentaa rutiini ja kehittää itseään piirtäjänä.

Musiikki on minulle tärkeää: kuuntelen sitä, soitan kitaraa ja luon omia kappaleita tracker-tyyppisillä ohjelmilla. Aloitin ”kuunteluhistoriani” Dire Straitsilla, josta siirryin Iron Maideniin josta Nine Inch Nailsin kautta Cradle of Filthiin. Nyt kuuntelenkin lähinnä metallia.  Suomalaisista artisteista parhaimpina pidän Moonsorrowta.

Luen ulkomaalaista fantasiaa ja scifiä. Kiitos ensimmäisen Harry Potterin, ylipäätään aloitin lukemisen ja se on ns. avanut minulle aivan uuden maailman. Olen joskus yrittänyt kirjoittaa jotain omaa, mutta sittemmin sekin on jäänyt vain tarinoiden  suunnittelun tasolle.

Pidän pelaamisesta. Minulla ei ole koskaan ollut konsolia,  vaan tietokone. Emulla on tullut pelattua vanhoja NES klassikkoja.  Pelaan eniten seikkailupelejä koska niissä ei tarvitse reaktionopeutta vaan voi omaan tahtiin tutkia ja ratkoa ongelmia ja tietysti nauttia hyvästä tarinasta. Ensimmäiset Monkey Islandit ovat jääneet parhaiten mieleen. Yliopistossa aloitin myös kaveriporukan ansiosta uuden pelaamisen lajin: pöytäroolipelit. Oeln vetänyt itse muutaman pelin ja käyttänyt itse luomaani pelimaailmaa.

– Markku P aka spiritworldTrackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus