Elämää ilman tietokonetta II

26.01.2012 - 20:17 / spiritworld.


Jep, suunnilleen kaikki vaihtarit ja vakituiset opiskelijat suuntaavat kotiin jouluksi. Joululoma on välillä 23.12 – 9.1. Päätin jäädä tänne, koska en viitsinyt lähteä kotiin, en pidä hirveästi lentämisestä ja Suvikin meni jouluksi Dubaihin eikä Suomeen. Eipähän tarvinnut stressata lähtö- ja paluujärjestelyistä.

 

 

KV-toimistosta saa muuten ihan käyttötavaraakin lainaksi, jos tajuaa käydä pyytämässä. Kuulemma olisi patoja, pannuja, kuppeja ja kippoja. Edellisiltä vaihtareilta jääneitä tavaroita. Nytkin Christina laittoi sähköpostilla, että jos joku jättää tavaraa tänne, niin tuo mieluiten toimistolle, jotta niitä voi sitten jaella uusille tulijoille. Ihan kätevää.

 

 

Joku mainitsi AV Verleichtin jossain FBssä, mutta kun en tiennyt mikä se on niin meni vähän ohi korvien. Se on jokin tekniikkalaitevarasto josta voi lainata laitteita. Esim. jos se surullisenkuuluisa RJ-45 kaikista muistutuksista huolimatta unohtuu niin täältä voipi kysyä. Tai ostaa. En muista tarkalleen. Useilla kursseilla ohjelmoidaan tietylle mobiilialustalle, kuten Android, Blueberry tai iPhone mitä et välttämättä omista ja emulaattori jäätää, niin mieluummin lainaat AVsta  sen laitteen ja ajat siinä sitä ohjelmaas.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus