Orientaatiopäivä

3.10.2011 - 19:34 / spiritworld.


Perjantain 30.9 oli orientaatiopäivä vaihtareille klo 16 ja tapaaminen alkoi kirjaston edestä. Jokaiselle jaettiin sitten oman maan lippu pahvilappuun painettuna ja otettiin yhteiskuva. Sitten tehtiin kierros koulun läpi. Siinä ei mennyt kauaa, koska koulu ei ole kovinkaan suuri. Seuraavaksi menimme Submarineksi ristittyyn atk-luokkaan katsomaan powerpoint-esitystä, jossa käytiin oleellisia byrokratioita ja teknistä infoa läpi. Samalla piti vaihtaa käyttäjätunnuksiin salasanat, jotta ne toimisivat jatkossa joka paikassa. Sitten vielä katsoimme Lipdub Hagenberg -musiikkivideon, jossa kamera seilaa koulun tilojen läpi ja… no katsokaa itse: http://vimeo.com/26154936

Buddyt olivat jo listanneet joitain kursioita, mitä he aikoivat järjestää, jos osallistujia olisi. Ensi viikonloppuna olisi päiväretki Linziin Halstattiin katsomaan ulkoilmataidenäyttelyä ja suolakaivoksille(?). Talvella olisi mäenlaskua kelkalla ja sen semmoista.

Sitten osio, jota odotinkin koko päivän, syömään! Menimme koko porukalla johonkin paikalliseen ravintolaan jonka nimeä en nyt muista, mutta ruoka ja juoma oli hyvää. Saimme valita yhden aterian ja yhden juoman ja FH tarjosi. Ylimääräistä sai sitten tilata omaan laskuun. Tilasin grillilautasen, jossa oli possua, nautaa ja kalkkunaa ranskalaisilla sekä Edelweiss Dunkelin, joka muuten oli hemmetin hyvää olutta.

No eipä siinä sen kummempia. Istuimme,söimme, joimme, juttelimme,  joimme lisää ja oli hauskaa. Itävaltalaisilla oli erityisen hauskaa Suomen kielen kanssa. Joku etsi kännykällään netistä suomenkielisiä sanaleikkejä, kuten ”appilan pappilan apupapin papupata pankolla kiehuu”. Siitä repesi aika hulvattomat naurut. Oikeastaan en itsekään meinannut saada sanotuksi sitä. Ei meinannut pokka pitää.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus