Asiointipäivä

2.10.2011 - 12:42 / spiritworld.


Toisen päivän aamuna kävin kv-toimistossa suunnittelemassa lukujärjestyksen ja kirjoittamassa learning agreementin. Samalla piti maksaa oppilaskunnan maksu 17 euroa. Tapasin samalla kaksi suomalaista Metropoliasta. He olivat menossa avaamaan pankkitilin Sparkasseen tapaamisen jälkeen ja koska eilen minulta jäi kyseinen homma tekemättä, niin päätin lähteä samaa matkaa mukaan.

 

 

Pankki tietysti piti iltapäivätauon klo 12-14, joten tulimme uudelleen myöhemmin. Pankissa oli vain yksi työntekijä, joten aikaa kului ihan mukavasti, vaikka virkailija sanoikin ensin että noin 5 minuuttia per henkilö. Sain väliaikaisen pankkikortin ja oikea tulisi postissa viikon kuluttua. Kortti maksoi 9,90/vuosi, ja sillä voi nostaa rahaa vain Sparkassenin tai Erste bankin automaateista. Lisäksi sain verkkopankkitunnukset. Täällä avainlukukortin lisäksi on käytössä tekstiviestiavain.

 

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus