Kaiken ministeri

11.02.2012 - 19:22 / spiritworld.


Aluksi hieman hämmentävä kirje koska tarkalleen siinä luki että hän, Opetus-, tiede ja tutkimus, naisten ja nuorten ministeri Mag. a Doris Hummer kutsuu teidät Linziin kuuntelemaan lyhyen esityksen Yläitävallasta, jota seuraa ruokailu ravintola Promenadenhofissa. Ihan hauska titteli, joten lyhennettiin se Metropolialaisten kanssa lyhyemmin ”Kaiken ministeriksi”.

 

Jari päätti jäädä Hagenbergiin, mutta Timon sain mukaan sekä georgialaisen tytön Inan (luulen että oikea nimi ei ole Ina, mutta ihan sama). Samalle pysäkille tuli sitten vielä kolme bulgarialaista naista. Siinäpä olikin sitten kaikki, koska perillä ei muita vaihtareita näkynyt. Eli kuuden hengen edustus. En sitten tiedä laittoiko Hummer ihan kaikille kutsun vai vain osalle.

Vesipiipputupakkaa myydään yleisesti kaikissa tabak trafikeneissa ym. tupakkakaupoissa. Hinnat ovat noin 4e aski ja hiilillä 2,50e 10 palikan pötkö. Suomessa voit kertoa nuo hinnat kahdella ja lisätä vielä kympin postikuluja, josset asu Helsingissä.

Esitys olikin vain kymmenen minuutin tuokio, jossa Hummer esitteli itsensä ja toivotti kaikki tervetulleiksi ja sitten oli ilmeisesti Fachhochschulen perustajan puheenvuoro jne jne. Hummer viipyi noin puoli tuntia seurassa, kunnes ilmoitti lähtevänsä pois ja jätti meidät syömään. Lähdettiin sitten pois, kun oltiin valmiita. Söin ainakin tunnin sitä schnitzeliä. Inalla oli ilmeisesti hauskaa. Eipä siinä kummempia, selvittiin takaisin Hagenbergiin ilman turhia sakkoja.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus