Nachtruhe my ass!

29.01.2012 - 22:59 / spiritworld.


 

Wienissäkin piti käydä ja monet ovat sanoneetkin, että käy nyt ihmeessä siellä. Mutta ei enää kiinnosta.  Ainoa paikka ja ainoa kulkuväline, johon astun, vie Blue Danuben lentokentälle ja  siitä Suomeen. Fachhochschule on hieno paikka, parhaita kursseja mitä olen ikinä käynyt ja tulen ehkä koskaan käymään. Mutta tämä asuntola. Olen niin totaalisen väsynyt tähän asuntolaan.

 

 

Taisin joskus mainita, että äänieristys on täällä lähinnä vitsi.

 

 

 

Kuulin juttua, että eihän tämä mitään ole verrattuna Graziin. Mutta: Ei kiinnosta hittojakaan jos siellä vessanpöntöt on yön jäljiltä palasina tai muuta mukavaa, täällä ei tosiaan sentään rikota paikkoja, mutta en minä tätä jatkuvaa meluamista koko lukuvuotta kestäisi. Kämppääkään en vaihtanut koska kämppis on sen verran mukava tyyppi, etten riskeeraisi sitä, että joutuisin jonkun antakaa-määkin-huudan-määki-oon-kännissä -tyypin huonekaveriksi. Lisäksi on niin vähän jäljellä ettei enää kiinnosta.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus