Elämää ilman tietokonetta I

20.01.2012 - 1:09 / spiritworld.


 

Ei sitä olisi tajunnutkaan, ennekuin joutui siihen tilanteeseen…

 

Koulun FH2 rakennukseen on kaksi ovea. Pääovi oli lukossa mutta sivuovi olikin auki. Se on kätevä oikotie arkiviikkoina, koska portaat vie suoraan käyville, joissa on tietokoneluokat.

Jos joku miettii miksi en mennyt vaikka kirjastoon, joka on samanlainen kuin Lpr:ssa, niin syy on yksinkertainen: Ensinnäkin niissä ei ole asennettuna samoja ohjelmia kuin mitä tarvitsen; tässä tapauksessa XNA Game Studio 4.0 ja Visual Studio 2010. Toiseksi: suurin osa työkoneista on Macintosheja ja muutamat Windowskoneet ovat lähinnä tiedonhakuun.

Jep. Ovien elektroniset lukot piippasivat ja loksahtivat kuin ne olisivat auenneet, mutta ei ne ovet silti auenneet. Toisin kuin lappeen Rannassa, jossa jokaisella opiskelijalla on oikeudet melkeinpä jokaiseen luokkaan, joka päivänä, joka kellonaikana, niin täällä ei ole. Ovet ovat auki klo jostain johonkin  ma-pe. Sunnuntaina täysin kiinni. Lauantaina taitavat sulkea aikaisemmin, ehkäpä klo 18.00,  en ole varma.Mutta kylläpä olivat vekkuleita, kun ulko-oven olivat jättäneet auki, mutta kaikki muut (tärkeät) ovet kiinni.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus