Onpa kadulla mittaa

16.01.2012 - 15:51 / spiritworld.


Piti kuitenkin käydä tekemässä joululahjaostoksia, niin suunniteltiin sitten päivä jolloin käytäisiin Linzissä hakemassa kiintolevykotelo Conradista ja sitten tietyissä muissa kaupoissa.

 

Jonkin aikaa  seikkailtin rautatieasemalla kun jokainen reitti tuntui johtavan joko vain autoille tarkoitettulle tielle, umpikujaan tai muuten vain väärään paikkaan. Päästiin sitten lopulta suuntaamaan Conrad-elektroniikka liikkeeseen. Matkan pituudesta ei ole tietoa. Saattoi olla jopa 5 kilometria.

 

Tuntemattomasta syystä näimme poliiseja rynnäkkövarustuksissa jonkin rakennustyömaan edessä. Kaikki näytti toisaalta epäilyttävän rauhalliselta ottaen huomioon tosiaan nuo luotiliivit ja rynnäkkökiväärit.

 

MINI-lippu (0,90e) on aikuisille vain 4 pysäkkiä. Lapsille se olisi tunnin ajan minne vain. MIDI-lippu (1,90e) on taas aikuisille tunnin minne vain ja MAXIlla (2.40e) matkustaa 24h.

 

Nauru loppui lyhyeen. Oli muuten kuitenkin aika kallis kiintolevynpelastussetti. Setti maksoi  9.90e ja sakkoja tuli 56.90e. Ja kaikilla oli se MINI-lippu, niin kollektiivinen vitutus maksoi noin 170e.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus