Technical difficulties

14.01.2012 - 19:09 / spiritworld.


 

Kuten viime lokista kävi ilmi, läppäri meni mykäksi. Erittäin mystinen hajoaminen. Olin käyttänyt konetta koko päiväsajan. Sammutin illalla ennen International eveningia ja seuraava käynnistyminen ei enää onnistunutkaan.

 

Minulla on sanonta, joka kuuluu: Missä  säästät siinä lopulta menetät.  Säästin nyt (taas!) siinä mielessä, että ostin Acer Travelmaten, koska se oli hinta/teho-suhteeltaan paras. Korean pellet kuitenkin olivat säästäneet jäähdytyksessä ja läppäri kävi aina ihan helvetin kuumana ja 3d-peleissä suorastaan mysrkysi artifakteja. Koko paska olisi pitänyt viskata takaisin verkkokauppaan ensimmäisen viikon jälkeen ostosta, mutta enpä tajunnut. Ajattelin aluksi, että vika on ajureissa.

Luulen siis, että vika on näytönohjaimessa koska näytölle ei tule missään vaiheessa käynnistymisyritystä kuvaa tai yleensä mitään reaktiota. Minkä tahansa ohjelmistovian pystyy AINA korjaamaan (paimmassa tapauksessa formatoi kiintolevy ja asenna käyttis uudelleen, ei sen kummempaa), mutta laitteistoviat ovat eri sfääreissä. Pahimmassa tapauksessa itse emolevy voi olla rikki.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus