HGB International evening

14.01.2012 - 3:25 / spiritworld.


Illan tarkoituksena oli siis, että kaikki vaihtarit jotka osallistuivat, valmistaisivat jonkin oman maansa perinneruoan.  Ei tarvinnut koko porukalle tehdä, kunhan sen verran, että jokainen voisi lapata kauhallisen lautaselleen. Vähän sellainen kansainvälinen seisova pöytä. Ohjelmaan kuului myös että pidettäisiin esitys. Sai pitää oikeastaan millaisen esityksen tahtoi. Kutsussa ehdotettiin, että voisi esittää perinnetanssia tai lauluja tai jotain. No suomalainen ei tanssi eikä laula. ’Nuff said. Tehtiin pelkkä powerpointti ja ruokaa.

 

Romanialaisella tytöllä oli jopa kansallispuku. Makaronilaatikkoa oli 3 litraa, josta noin puolet maistui vieraille. Loput otimme lähtiessä  mukaan. Liian vähän suolaa mutta parasta ruokaa, mitä olen syönyt vähään aikaan. Mainostettiin sitä ketsupin tärkeyttä makaronilaatikon kanssa, mutta eipä sitä kait kukaan oikeasti kuunnellut. No omapahan oli häviönsä. Puolalaisella oli jotain nakkikeiton tapaista. Pelkällä vedellä, mausteilla ja nakeilla. En muistanut maistaa. Kolumbialaisella oli älyttömän hyvää hyytelökakkua, vastaavanlaista en ole ikinä maistanut. Ranska yllätti letuilla, mutta Pierre muistuttikin olemaan arvostelematta koko ranskalaista keittiöä tämän perusteella. Georgialla oli jonkinlaisia juustopannukakkuja. Ja romanialaisilla… oli kaikkea. Juustoja, makkaroita, kinkkua, leipiä ja keksejä.

 

Tehtiin sellainen  pikainen powerpoint, jossa kerrottiin muutamat satunnaiset faktat Suomesta, kotiyliopistoistamme, suomalaisista tunnetuista merkeistä ja brändeistä ja vähän kaikenlaisesta ominaisesta, kuten saunasta.

 

Tanssit olivat yleensä joko naurettavia, vaikeita tai naurettavan vaikeita. Sai osallistua, mutta päätin olla kiduttamatta itseäni turhaan. Ukrainalainen Filip esitteli jonkin tanssin, niin päätin kuitenkin kokeilla. No eipä siinä, olisi kannattanut sekin jättää väliin. Tanssiminen nyt muutenkin on ihan turha laji.

Tästä linkistä pääsee katsomaan videota, jota kuvattiin illan aikana. Kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa, video kertoo enemmän kuin 24 000 sanaa sekunnissa.

 

 

Ja eihän se läppäri olekaan kuin se kaikkein kriittisin esine, mikä täällä voi hajota. Eipä tarvii Acerilta ostaa enää ikinä mitään.

 

 

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus