Paperitöitä

8.01.2012 - 20:48 / spiritworld.


 

 

Buddyjen piti järjestää jonkinlainen ryhmäkäynti Freistadtissa, mutta kun aikaraja lähestyi ja kysyin asiasta, niin kuulemma useimmat olivat jo käyneet omin nokkineen. No, päätettiin sitten eräs päivä lähteä hoitamaan tämäkin asia alta pois.

Jotta rekisteröinnin voisi tehdä niin tarvitsee passikuvan (ei pakollinen), passin kopion, koulun todistuksen, vuokrasopimuksen,  todistus varallisuudesta (erasmus testimonial), todistus vakuutusturvasta (tai eu sairausvakuutuskortti) ja 15e rekisteröintimaksuun.

 

 

 

Käytiin joutessa vielä McDonaldsissa ja vilkaistiin vanhaa kaupunkia nopeasti. Freistädterin panimossa olisi haluttu käydä, mutta se näytti jotenkin olevan remontissa niin ei mentykään.

 

 

Missä näitä kusipäitä kasvatetaan? En jaksa edes piirtää tätä ES-Jonnea kunnolla.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus