Geokätsäilyä III – DNF

28.11.2011 - 1:33 / spiritworld.


Did Not Find on itsensä selittävä geokätköilytermi. Jotkin kätköt ovat joko liian vaikeassa paikassa, liian hyvin kätketty tai koordinaatit eivät täsmää. Eräs kätkö, joka sijaitsi Hagenbergin ”takana”, siis siinä suunnassa, jossa emme olleet ennen käyneet ja edessä ei ole kuin peltoa. Ja jossain vaiheessa vastaan tulee Anitzbergin porhokylä. Tai niin kuvittelisin talojen ulkonäöstä.

 

Kätkö oli merkattu bussipysäkin kohdille. Kävimme alueen tarkasti läpi. Vihjeestä ei ollut mitään apua. Se oli ”Vermessen” eli mitata. No kävimme kaiken mittaamisen liittyvät ja liittymättömät paikat läpi. Ei löydy. Kävimme toisena päivänä uudelleen ja edelleenkin tulos oli DNF. Lisäksi sillä välin kolme muuta kätköilijää oli löytänyt kätkön!

 

 

Paras piilo olisi tietysti pysäkin tiilikaton sisällä. No eipä se sielläkään tietenkään ollut. Myöhemmin selvisi, että vihje oli, sanotaanko kiltisti: hyödytön. Piilo ei omasta mielestäni liity mitenkään mittaamiseen.

Samalla kun nuuskii järjettömän vilkkaasti liikennöidyn tien varrella olevaa kopperoa, huomaa geokätköilyn oudon puolen: tiedät, että et tee mitään väärää, mutta silti se tuntuu juuri siltä.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus