Geokätsäilyä II – Climb & crawl

19.11.2011 - 20:36 / spiritworld.


Lähdimme taas geokätköilemään eräs päivä ja tällä kertaa kohteena oli jokin vaikeampi kohde. kuvauksessa luki että joutuu kiipeämään ja ryömimään ja maasto on repivää tai jotain. Niin ja pitää katsoa tarkasti mihin astuu. Kuulosti aika lupaavalta. Kävelimme hyvän matkaa Hagenbergin ulkopuolelle. En muista paikan nimeä mutta täällä kuitenkin nuo kylät alkavat ja loppuvat aika nopeasti. Olimme keskellä maaseutua, peltoja ja yksinäistä tietä. Joka oli muuten asfalttia!

 

Pellon päässä odotti 60-asteinen mäki alas päin. Onneksi se kasvoi tihänä neulaspuita. Pystyi säätelemään vierimisvauhtia alaspäin tarrautumalla puihin.

 

Mäen alla oli melko aukeaa, vähän okapuskia maastossa ja edessä siinsi joki. Gepsi osoitti onneksi vasemmalle eikä suoraan jokeen. Muuten olisi joutunut kahlaamaan. Ja vielä piti pitää mielessä että kätkö olisi löydettävä ennen pimeää. Muuten sen löytäminen muuttuisi mahdottomaksi ja kotiin pääsy niin ikään. Joen vieressä kulki polku. En tiedä, saattoi olla luonnon tekosia. Toisaalta eräässä puussa roikkui jonkin lautarakennelman osa.

 

Asetelma oli kuin suoraan jostain haltiametsästä.

 

 

Kyllä vain, paikkaan johon olimme vaivalla rämpineet oli ihan traktoritie. Gps ei osannut sanoa tarkalleen mihin piti seuraavaksi mennä koska sehän ei mittaa korkeutta vaan etäisyyttä kohteesta. No niinhän siinä kävi että piti vielä kolmannen kerran ryömiä alas, tai kiivetä. en ollut varma enää. Lisäksi maasto vietti nyt enemmän ja puita oli vähemmän. Saavuimme kalliolle, jonka näimme aiemmin.

 

Onneksi kätkö löytyi. Ja onneksi minulla oli ledituikku, muuten olisi voinut käydä toisin. Kätkö oli tosiaan vaikeassa ja huomaamattomassa paikassa. Ja todellakin, piti katsoa mihin astui. Alkoi olla jo kunnolla pimeä, kun kävelimme takaisin. Naurettavan helppoa reittiä tietä pitkin. Toisaalta maisemat olisivat jääneet vähemmälle ja koko reissu ei olisi ollut niin mielenkiintoinen, jos olisimme menneet aluksikin tietä pitkin. Mutta silti: tälle kätkölle pääsee joko todella helposti tai todella vaikeasti.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus