XNA-peliprojekti

12.11.2011 - 22:03 / spiritworld.


Tämä on tarina maailman tulevasta pelimessiaasta:

 

Kuten kerroin aiemmin niin olen kurssilla Mobile games, jossa on kaksi osaa: OpenGL:ään tutustuminen ja oma peli XNA frameworkillä. (lue: kehitysympäristö). OpenGL oli ja meni ja nyt päästiin asiaan! Olen nyt kaksi viikkoa vääntänyt peliä. Teen projektia yksin siitä huolimatta että olisi suositeltavaa tehdä pareittain. No, olin ainoa ulkkari kurssilla ja en ole oikeastaan puhunut kenenkään kanssa. Sitä paitsi, kerrankin saa luistaa paritöistä. Ne ovat suoraan sanoen aina olleet kipu ahterissa.

Tiesin jo mistä tekisin pelin. Tiesin sen jo vuosi sitten kun…

 

Pelissä oli kaksi tasoa ilmassa ja kummallakin kasa laatikoita. Kaksi taistelijaa yrittävät noin 10 sekunnion aikarajoissa tuhota vastustajalta mahdollisimman monta laatikkoa. Joten ei ihan perinteinen taistelupeli. Toista ei voinut vahingoittaa, mutta pystyi torjumaan iskuja.

Kurssille piti ensimmäiseksi tehtäväksi kertoa pelisuunnitelmastaan ja sai tehdä pelikuvankin jos pystyi. Pelkän unen perusteella peli ei olisi ehkä kauaa toimiva, joten tein muutaman lisäyksen. Lisäksi mobiilipeli ei ehkä toimisi kaksinpelinä.

 

Yö tai aamuyö on tuottavinta aikaa. Esimerkiksi tänä aamuna klo 5.58 sain vihdoin tehtyä kauan keskeneräiset pelimusiikit valmiiksi.

 

 

Viime perjantaina oli esittelytilaisuus , jossa jokainen ryhmä esitteli pelinsä. Kerron siitäkin myöhemmin.

P.S. Nailed it!

 

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus