Puhtaat lakanat

10.10.2011 - 17:18 / spiritworld.


Jotenkin todella uskomatonta, että 195e/kk saa kalustetun huoneen, jossa käy siivoojat päivittäin ja kahden viikon välein saa vielä puhtaat lakanat. Ja koska keittiö on erillinen tila, niin sitäkään ei tarvitse siivota, tai siis tottakai tarvitsee siivota omat jäljet ja pitää tasot puhtaina yms. Mutta sieltäkin tyhjennetään roskikset ja luututaan lattiat.

Tosin aluksi oli outoa kun viikolla joka aamu klo 8 aikaan siivoojat tulevat huoneeseen. Guten morgen vaan! Odota kun saan housut jalkaan…

Suvin piti tulla käymään joulukuussa. Paitsi, että… asumissäännöissä  lukee ettei  huoneessaan saa majoittaa ulkopuolisia. Sen takia piti vähän uudelleensuunnitella. Studentenheimin yhteydessä on Hotel Sommerhaus, josta saisi vuokrattua huoneita vierailijoille. Paitsi, että… talvisemesterin aikaan huoneita ei kuulemma ole. Helmikuussa viimeistään ja sepä auttaa. Lähellä ja Linzissä olisi Gasthausseja ja hotelleja, mutta sitten pitäisi itsekin vuokrata samaan se huone. Viideltä päivältä se tekisi noin 250-390e per hlö. Ja kuitenkin jos Loungeriessa olisi meininkiä niin lyhyempi matka olisi Studentenheimiin. Ja kuten sanottu, siivoojat käyvät joka aamu huoneessa. Eivät varmaan huomaisi ylimääräistä nukkujaa. Eiväthän?

Joten päätettiin, että lähdetään ensi vuoden puolella sillä rahalla etelään ainakin viikoksi, mieluummin kahdeksi.

EDIT: Ja hitot kukaan mitään jälkiään keittiössä siivoa. On ihan mielenkiintoista kahlata aamuisin oluttölkkien ja muun roskan läpi tekemään kahvia ja voileipää. Voin kuvitella miten siivoojiakin kiinnostaa >9000 keittiön ovea avatessa valmistautua pahimpaan…

 

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus