Das Viikonloppu

4.10.2011 - 17:32 / spiritworld.


Ennen kuin varsinaiset kurssit alkavat, asuntolan käytävät ovat autioina. Vaihtareilla ei ole oikeastaan mitään tekemistä. Joten ratkaisu on tietenkin järjestää itse tekemistä. Kerran asunnolta lähtiessäni tapasin saksalaisen tytön nimeltä Michaela, jolla oli myös tylsää eikä hän ollut nähnyt ketään ihmisiä missään, joten minun tapaamiseni oli tavallaan jotain aivan erityisen hienoa. Jatkoin matkaa ja vastaan tuli Philip ”ukreisiasta” eli Ukrainasta. Hän kutsui minut ja kaikki ketkä saisin mukaani, johonkin epämääräiseen kokoontumiseen, jonnekin lentopallokentälle klo 17, josta sitten voisi siirtyä Hagenbergin paikalliseen Oktoberfesteille. Palasin reissultani ja sanoin Michaelalle ja suomalaisille, että löysin vihdoin jotain tekemistä. Menimme sitten lentopallokentälle josta porukka oli jo lähdössä, koska tulimme tunnin myöhässä. Jatkoimme siitä Oktoberfesteille, joita pidettin Linnan Jääkellarissa eli Schloss Eiskellar. Paikka oli aika täynnä ja suurimmalla osalla oli kansallispuvut päällä. Hauskaa.

Festien jälkeen matka jatkui 4-rakennuksen keittiöön, jossa pelasimme ”Seitsemän” – juomapeliä ja jotkut olivat tuoneet kaksi massiivista vesipiippua. (Keittiössä ei saa polttaa, mutta ketään ei tunnu kiinnostavan).

Seuraavana päivänä minut tultiin jo ihan ovelta hakemaan (Michaela ja hänen kaverinsa Romana), keräämään ihmisiä ja kokoontumaan yhteen. tai jotain sinnepäin. Suunnitelmaa ei nähtävästi ollut, halua sen sijaan enemmänkin. Otimme mukaan Metropolalaiset ja menimme jalkapallokentälle. Olisi pitänyt kuulemma mennä pelaamaan. Typerä peli imo, joten istuin mieluummin seuraamaan nurmikolta ja nautin auringosta.

Illalla 4-rakennuksen vaihtarit kutsuivat syömään ja pelaamaan Unoa. Ei meillä oikein muita seurapelejä ole, jos ei lasketa juomapelejä. He olivat valmistaneet nauhaspagettia, kanaa ja riisiä ja tarjolla oli appelsiinimehua ja sipsejä. Jotenkin en osaa odottaa mitään tällaista. Kaiken kaikkiaan mukava ilta ja hyvää ruokaa. Pelasimme luultavasti tuhat miljuunaa kierrosta Unoa.

Nyt kun on itse vaihto-oppilaana niin ymmärrän paremmin miksi myös lappeen Rannan vaihtareilla on niin suuri tarve järjestää näitä keittiöjuhlia.

Kategoria: FH-Hagenberg.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus